Joost met ‘The Joost Klein Experience 5D’ naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 21 november 2019 om 13:21
Joost Klein – Foto: Guido Van Der Kooij via Wikimedia Commons (CC-BY-SA 4.0)

Joost komt naar Utrecht. De Nederlandse hiphopartiest brengt met ‘The Joost Klein Experience 5D’ een bezoek aan TivoliVredenburg.

Joost naar TivoliVredenburg

Joost geeft een wel heel bijzonder optreden in Utrecht! Op zaterdag 14 maart 2020 presenteert de rapper ‘ The Joost Klein Experience 5D’ in TivoliVredenburg. Op de avond kunnen bezoekers een grootse show verwachten die als een totaal-ervaring moet aanvoelen.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 22 november 2019 om 12:00 uur verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier!

Opmars

2019 is met recht het jaar van Klein te noemen. Het jaar begon met de release van zijn officiële debuutalbum ‘Albino’, dat ontzettend goed werd ontvangen. De plaat zorgde voor een vrijwel uitverkochte ‘Het Gaat Niet Zo Goed Tour‘ en shows op onder andere Lowlands, Pukkelpop en de Zwarte Cross. Met het op 15 november 2019 verschenen album ‘1983’ bewijst de jonge hiphopartiest dat zijn populariteit nog steeds groeiende is. Binnen een week staat namelijk de teller al boven de 2 miljoen streams.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.