Lady Gaga brengt indrukwekkende muziekvideo uit

Geschreven door op 24 september 2015 om 15:17
Lady Gaga - Fotocredits: Philip Nelson (Flickr CC BY-SA 2.0)

Lady Gaga heeft een nieuwe video uitgebracht voor het nummer “Till It Happens To You”. Dit nummer was al eerder te horen in de documentaire The Hunting Ground.

De video, compleet in zwart-wit, vertelt het verhaal van meisjes op Amerikaanse universiteiten die aangerand of verkracht zijn. De video laat dan ook niks aan de verbeelding over en is vrij confronterend.

De muziek heeft Gaga samen geschreven met Diane Warren (Amerikaanse singer-songwriter) en is meer ingetogen dan wat de popartieste normaal doet. De video eindigt met een sterke boodschap: “Een op de vijf vrouwen die op campus zit wordt dit jaar seksueel misbruikt, tot dat er iets aan de situatie veranderd.”

The Hunting Ground

Lady Gaga heeft het nummer geschreven voor de documentaire “The Hunting Ground”. Die film kwam eerder dit jaar in februari al uit, maar de muziekclip van Gaga werd pas deze week gepubliceerd.

Naast Till It Happens To You, bevat de film ook andere muziek van de popartieste. Zo is het nummer Swine te horen, afkomstig van het album ‘Artpop’ wat Gaga in 2013 uitbracht. De documentaire “The Hunting Ground” focust zich op verkrachting en mishandelingen op Amerikaanse Universiteiten die in de doofpot worden gestopt.

Bron: Trending

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws · Videos