Bring Me The Horizon deelt details nieuwe album

Geschreven door op 25 oktober 2016 om 17:55
Bring Me The Horizon - Foto: © Tezz Photography - Redactie (ArtiestenNieuws)

Het laatste album van Bring Me The Horizon ‘That’s The Spirit’ kwam uit in 2015 sindsdien zijn de heren aan het touren. Nu is er informatie over het volgende album!

Nieuwe Bring Me The Horizon album

In een interview met NME zei frontman Oliver Sykes:

“Ik denk dat er een element is van wat we doen, wat in de muziek zal blijven zitten. Maar tegelijkertijd dachten mensen dat ‘That’s The Spirit’ een erg gepolijst poprock album was- dat is het niet. Ik denk dat het vindingrijk en uniek is, maar nog steeds veilig op een bepaalde manier; we wisten dat deze songs goed zouden linken met mensen. De volgende keer denk ik dat we het een stuk vreemder gaan doen. Wie weet?”

Op het nog vreemdere album moeten we toch nog een tijdje wachten. De band wil eerst alle tours afmaken en pauze nemen voordat ze aan het nieuwe album gaan werken.

“Ik denk dat we een goede pauze nodig hebben van muziek en Bring me The Horizon voor minimaal een flinke maand voordat we er weer hard tegen aan gaan.”

Krijgt het album nog meer dance-vibes dan That’s The Spirit? “Mogelijk wel, ja,” zegt Oli.

Ga jij Bring me The Horizon op 13 november zien in de uitverkochte Heineken Music Hall? Of ben jij heel erg nieuwsgierig naar de nieuwe live dvd? Bekijk dan hier de preview!

Luister hier naar Drown:

Bron: Smashpress, NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.