Bring Me The Horizon voor concert naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 22 maart 2016 om 10:34
Bring Me The Horizon - 013 Tilburg - ©Tess Cordewener (Redactie ArtiestenNieuws)r

De Britse metalcoreband Bring Me The Horizon komt voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam! Ga jij erbij zijn?

Bring Me The Horizon naar HMHBring Me The Horizon - 013 Tilburg - ©Tess Cordewener

Goed nieuws voor fans van Bring Me The Horizon! De band komt dit jaar weer terug naar Nederland. De band geeft een concert in de Heineken Music Hall op zondag 13 november om 20:00 uur ’s avonds.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 25 maart in de verkoop. Tickets voor het concert kan je bemachtigen via de Nederlandse website van Ticketmaster. Er is momenteel nog niet bekendgemaakt of er een voorprogramma is.

Pinkpop en 013

De van origine Britse beukmachine slaat Nederland zelden over. De band stond vorig jaar november nog in een compleet afgeladen 013 Tilburg samen met PVRIS en Beartooth. Ook komen ze dit jaar op zondag naar de 47e editie van het Pinkpop festival.

Vorig jaar bracht de band hun nieuwste plaat That’s The Spirit uit. Een verandering in de stijl van de muziek was al te horen op het album ervoor: Sempiternal. Het nieuwste album gaat nog meer richting alternatieve rock en is over het algemeen rustiger dan eerdere platen. Dat betekend echter niet dat er mindere nummers op staan: een goed voorbeeld is het heerlijke nummer Throne.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.