A Day To Remember voor exclusief concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 5 juli 2016 om 10:39
Jeremy McKinnon (A Day To Remember) - Foto: Will Fisher | Flickr (CC BY-SA 2.0)

A Day To Remember komt volgend jaar naar Nederland! Op 15 februari geeft de Amerikaanse band een concert in 013, Tilburg.

A Day To Remember Jeremy Mckinnon - Foto: Will Fisher | Flickr

Jeremy McKinnon – Foto: Will Fisher | Flickr

A Day To Remember concert

A Day To Remember komt dan naar Nederland! De band geeft op woensdag 15 februari een exclusief concert in 013 in Tilburg. Reken er maar op dat het een night to remember wordt. De zaal gaat open om 18:30 uur en de aanvang is om 19:30. Verwacht ook ijzersterke supports. Deze worden later aangekondigd.

A Day To Remember tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 8 juli om om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

‘Bad Vibrations’

Naast de ADTR-klassiekers kan je ook een aantal nieuwe nummers verwachten. In augustus komt namelijk het nieuwe album ‘Bad Vibrations uit’ en dat is ruim op tijd voor hun tour. Genoeg tijd om je voor te bereiden op het concert dus!

Vijf jaar geleden stonden de bandleden als headliner van het Eastpack Antidote Tour in 013 en rende frontman Jeremy McKinnon in een grote plastic hamsterbal over het publiek heen om een high five te geven aan het balkon. Dit noemde de zanger zijn tweede beste prestatie die hij ooit heeft geleverd. In 2014 kwamen de rockmuzikanten ook naar 013 en was het concert natuurlijk bliksemsnel uitverkocht.

YouTube player

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·