Hans Teeuwen terug in theater met ‘Nou Lekker Dan’

Geschreven door op 29 januari 2020 om 11:30
Hans Teeuwen - Foto: TEDxAmsterdam [CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)]

Hans Teeuwen komt terug met een nieuwe show! De populaire cabaretier reist vanaf maart langs theaters door heel Nederland met zijn nieuwe voorstelling ‘Nou Lekker Dan’.

Hans Teeuwen kondigt nieuwe tour aan

Hans Teeuwen keert terug in het theater! De harde grappenmaker, die vier jaar geleden voor het laatst op de bühne stond met zijn show ‘Echter Rancune’, begint in maart aan een gloednieuwe theatertour met zijn voorstelling ‘Nou Lekker Dan’.

De nieuwe voorstelling geeft een ‘verontrustende blik’ in de geest van de cabaretier: “Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving maar de betalende toeschouwer is spekkoper. Nou lekker dan.”

Theatertickets

De volledige speellijst van de nieuwe voorstelling is hier te vinden. Kaarten voor de shows zijn verkrijgbaar via de website van Teeuwen en de websites van de desbetreffende theaters. Zijn de tickets inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Hansteeuwen.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.