Theaters en poppodia balen van nieuwe coronamaatregelen

Geschreven door op 4 november 2020 om 12:53
lockdown, poppodia, culturele sector, Theaters en concertzalen, Ed Gamble, Nienke Plas, The Dutch Eagles, Dennis van Aarssen, Theaterzaal, musical, cabaret, podium - Credits MarringsBerwick - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) - Dolfje Weerwolfje

Theaters en poppodia moeten de komende twee weken opnieuw de deuren sluiten. Dat maakte de overheid dinsdagavond bekend tijdens de aankondiging van de nieuwe coronamaatregelen.

Poppodia en theaters moeten opnieuw dicht

Het kabinet kondigde dinsdagavond aan dat publieke ruimtes zoals poppodia, theaters, bioscopen en musea de komende twee weken op slot gaan. Waar het voor poppodia en theaters tot voor kort nog mogelijk was om voor maximaal 30 personen de deuren te openen, moeten deze vanaf woensdagavond 22:00 uur gesloten blijven.

Een aantal locaties heeft via social media gereageerd op de nieuwe maatregel. Hoewel er bij verschillende zalen begrip is voor de nieuwe maatregel, is de teleurstelling desondanks groot. Veel locaties zullen zich de komende tijd focussen op het verplaatsen van shows en zoeken naar nieuwe oplossingen, zoals bijvoorbeeld het streamen van evenementen.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws