Hozier in Carré binnen 2 minuten uitverkocht!

Geschreven door op 3 juli 2015 om 11:06
Hozier - Fotograaf Kayla Johnson - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De zanger zit pas sinds 2012 in het vak en zorgt nu al voor uitverkochte zalen. De kaarten voor Hozier in Carré waren binnen twee minuten uitverkocht!

 

KAARTEN VOOR HOZIER

Op vrijdag 27 november komt Hozier naar Carré Amsterdam. Begin dit jaar speelde hij ook al in Amsterdam, maar toen in een uitverkochte Paradiso. De kaartverkoop voor Carré ging vandaag om 10.00 van start via Ticketmaster. Binnen twee minuten waren alle kaarten verkocht. Heb je geen ticket kunnen bemachtigen? Ga dan naar de website van Topticketshop en wie weet ben jij er 27 november bij!

De start voor Hozier

In één keer konden we niet meer om hem heen. De radiozender ontplofte bijna door zijn hit: ‘Take me to church’. Maar waar komt hij eigenlijk vandaan?

Hozier is een Ierse muzikant die deel heeft genomen aan een muziekopleiding in Dublin. Halverwege stopte hij om demo’s op te nemen voor Universal Music. Hier startte zijn solocarrière. Eigenlijk ging het toen heel snel, al snel kon iedereen de hit van Hozier meezingen. Het is overigens niet het enige goede nummer van deze zanger. Onderstaand nummer vinden wij van Artiestennieuws ook zeker de moeite waard om te beluisteren!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Hozier Nieuws · Nieuws · Uitverkocht