Boudewijn de Groot geeft concerten in Nederland en België

Geschreven door op 2 juli 2015 om 15:46
Boudewijn de Groot - Foto: Filip Naudts - Bron: Wikimedia Commons

Boudewijn de Groot gaat weer optreden! In het voorjaar geeft de zanger maar liefst veertig concerten in Nederland en België. De kaartverkoop is reeds gestart.

Nieuwe Tournee

Vorig jaar bracht Boudewijn de Groot zijn nieuwe album uit: ‘Achter glas‘. Het album kwam direct binnen op nummer 1 in de album top 100. Dat is een goede reden voor een gloednieuwe tournee!

Boudewijn de Groot tickets

Wil je een concert van Boudewijn de Groot zelf bijwonen? Dat kan! Tickets voor de shows zijn te koop via de desbetreffende theaters. Grote kans dat er een concert bij jou in de buurt is! Wacht niet te lang met reserveren van je tickets want de belangstelling is groot.

Uniek en intiem

De tournee Achter Glas belooft een bijzonder optreden te worden. Een optreden in één van de ‘kleine’ theaters staat garant voor een unieke concertervaring in een intieme setting. Tijdens de concerten wordt Boudewijn bijgestaan door drie uitstekende muzikanten.

Fijnproevers en echte luisteraars

Tijdens de optredens worden de nieuwe liedjes afgewisseld met nummers uit zijn oude repertoire. Boudewijn zal geen grote hits spelen, maar de nummers die we eigenlijk nog niet zo heel goed kennen. Volgens Boudewijn de Groot is het dus een concert voor fijnproevers en echte luisteraars.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...