Voorlopig geen tweede telg voor Lange Frans

Geschreven door op 10 maart 2010 om 20:49
Lange Frans - Fotocredits: Paul Blank - Bron: Wikimedia Commons

Lange Frans zit niet te wachten op gezinsuitbreiding. De 29-jarige rapper is al vader van de anderhalf jaar oude Willem en heeft zijn handen vol aan het kereltje. “Voorlopig is één kind helemaal goed”, zegt Lange Frans voor de camera van Novum Nieuws.

“Bij mijn vrouw begint het al weer een beetje te kriebelen, maar ik doe voorlopig nog niet mee”, onthult Lange Frans, die werd geboren als Frans Frederiks. De rapper moet toegeven dat de komst van Willem zijn leven niet makkelijker heeft gemaakt. “Je moet alles plannen.”

Dat nu zelfs een avondje stappen gepland moet worden, was wennen. “Je kunt niet meer zo maar zeggen ‘hé, we gaan de hort op’. En je moet een oppas regelen, dus je kunt ook niet meer tot 06.00 uur op stap.” Toch geniet de rapper van zijn zoon. “Het is prachtig. Hij heeft het niet makkelijker gemaakt, maar we laten ons niet kennen en gaan gewoon maar door.”

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Lange Frans Nieuws · Nieuws