Evanescence in 013 binnen twee dagen helemaal uitverkocht

Geschreven door op 19 december 2016 om 14:52
Evanescence - Foto: Silvio Tanaka - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Het concert van Evanescence in 013 op zaterdag 17 juni is helemaal uitverkocht! De show ging afgelopen zaterdag in de voorverkoop en kaarten vlogen de deur uit, want nog voor het weekend voorbij was, waren de kaarten op!

Let op! De band heeft een extra concert aangekondigd op vrijdag 16 juni!

Evanescence uitverkocht

Vorige week werd aangekondigd dat de rockband voor het enige optreden in Nederland naar 013 komt. De kaarten voor het concert op 17 juni 2017 gingen afgelopen zaterdag 17 december in de voorverkoop. Fans stonden duidelijk te springen om een optreden van Evanescence, want zondagmiddag waren alle tickets al verkocht!

Hoe kan je toch nog naar Evanescence?

Geen paniek! Hoewel het concert in 013 helemaal uitverkocht is, zijn er nog een aantal manieren om toch nog misschien aan kaarten te komen. Zo kun je de band wellicht nog live zien spelen!

  • Bezoek een concert in het buitenland. Zo spelen ze ook op Graspop Metal Meeting in België, waar je mooi ook nog andere bands kunt zien!
  • Misschien kun je een ticket van iemand overnemen! Houd Ticketswap, sociale media en het Facebookevenement van het concert goed in de gaten voor oproepjes.
  • Kijk of je misschien een kaartje kunt winnen. Radiozenders en muziekwebsites geven regelmatig kaartjes voor concerten weg met winactie’s!
  • Misschien komen er toch nog kaarten vrij! Je kunt ook kijken of er kaartjes bij secundaire verkooppunten te koop zijn. Je betaalt wellicht iets meer, maar je kunt in ieder geval toch naar het concert!

Verkooppunten:

Primair

Ticketmaster (uitverkocht)

Secundair

Topticketshop (beschikbaar)

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.