Adele doet mee aan talentenjacht

Geschreven door op 22 november 2015 om 17:32
Adele - Fotocredits: Niko Transmission (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Afgelopen vrijdag deed Adele mee aan een Adele-look-a-like-wedstrijd. Adele had zichzelf zo goed vermomd dat niemand haar herkende, maar toen ze eenmaal begon te zingen..

Adele in een talentenjacht

Vrijdagavond zond BBC de tv-special ‘Adele at the BBC’ uit, waarin ze ook opzoek gingen naar de beste Adele-look-a-like. Adele zelf besloot ook mee te doen onder de naam Jenny. Doordat ze erg zenuwachtig overkwam tegenover de andere deelnemers, viel ze niet door de mand. Ze kreeg een nep neus en kin aangemeten en gebruikte een andere stem, zodat ze niet direct herkend zou worden. Dat leverde hilarische beelden op. Maar toen ze eenmaal begon te zingen..

Positieve recensies over nieuwe album

Vorige week kwam het nieuwe album 35 van Adele uit. De eerste internationale recensies zijn binnen en belonen Adele met gouden sterren.

Digital Spy – 5 sterren
“Het is nogal voor de hand liggend om deze plaat, waar we al zo lang op wachten en die nu eigenlijk al over de hele wereld op één staat, te belonen met vijf sterren. Maar dat verdient de plaat ook echt vanwege zijn eenvoud, oprechtheid en soulgevoel”, schrijft Digital Spy.

Lees de volledige recensie

The Times – 4 sterren
The Times geeft het album vier van de vijf sterren. “Adele heeft een album met weinig verrassingen uitgebracht, zo zal ze nooit een uitstapje maken naar heavy metal, met prachtige emotionele ballads. 25 raakt je in het hart en brengt de Britse popmuziek naar het moderne leven waar het hoort.”

Lees de volledige recensie

The Sun – 4 sterren
The Sun is ook positief, maar geeft de zangeres ook niet het maximale aantal sterren. “Met uitzondering van een paar echte jongens is 25 een verzameling van prachtige nummers waarmee de meest geprezen zangeres van het land naar een verrassende en welkome popkant neigt.”

Lees de volledige recensie

Zo zijn er nog meer recensies te lezen in dit artikel.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws · Videos