Drake brengt onverwachts twee nieuwe nummers uit

Geschreven door op 29 maart 2016 om 15:07

Rapper Drake heeft twee nieuwe tracks uitgebracht. Het is nog onbekend of deze tracks op zijn nieuwe album Views From The 6 staan die mogelijk volgende maand uitkomt.

Nieuwe nummers Drake

Drake heeft zijn fans vandaag verrast: de rapper bracht onverwachts twee nummers uit. De eerste track heet Controlla en hij werkte hiervoor samen met PopCaan. Ook bracht hij een cover van het nummer These Days van Nico naar buiten. Het is nog niet duidelijk of deze tracks ook op het nieuwe album staan. Views From The 6 wordt halverwege april verwacht. De nummers zijn inmiddels weer van Youtube afgehaald, maar een heel stel fans hebben de nummers al gehoord… en ze lijken tevreden.

Summer Sixteen

In januari bracht de rapper het eerste nummer voor zijn nieuwe album uit. De track heet Summer Sixteen en ging in première tijdens zijn eigen radioshow op Beats 1. Check het nummer hieronder!

Award winnaar

Aubrey Drake Graham is een Canadese rapper, singer-songwriter, producer en acteur. Hij groeide op in Toronto en verkreeg voor het eerst bekendheid door zijn rol als Jimmy Brooks in de tv-serie Degrassi: The Next Generation. In 2009 gaf hij zijn eerste EP So Far Gone uit. Hierop stond de single Best I Ever Had wat op nummer 2 in de Billboard Hot 100 terechtkwam. Zijn debuut studioalbum Thank Me Later kwam op nummer 1 in de US Billboard 200. De rapper heeft een Grammy Award, drie Juno Awards en zes BET Awards op zijn naam staan en de meeste nummer 1 singles in de Billboard Hot Rap Songs lijst.

 

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Drake Nieuws · Nieuwe singles · Nieuws