André Rieu geeft extra concerten op het Vrijthof Maastricht

Geschreven door op 12 oktober 2018 om 15:44
Andre Rieu - Fotocredits Bill in Arizona - Bron Flickr (CC BY-NC 2.0)

Alles lijkt erop dat de openluchtconcerten van André Rieu op 5, 6 en 7 juli 2019 binnen afzienbare tijd uitverkocht raken. Daarom heeft de violist drie extra shows aan de concertreeks op het Vrijthof toegevoegd. Dit werd vrijdag bekend gemaakt.

UPDATE 15-10-2018 om 13:00 uur: Zojuist heeft André Rieu aangekondigd nog eens drie extra concerten te geven. Deze vinden plaats op 19, 20 en 21 juli. De kaartverkoop begint op dinsdag 16 oktober om 10:00 uur.

Extra André Rieu concerten

De drie extra concerten vinden plaats op 12, 13 en 14 juli 2019. In totaal geeft André Rieu dus zes openluchtconcerten in zijn geliefde thuisstad Maastricht.

Concertkaarten

Tickets voor de extra concerten zijn verkrijgbaar vanaf 12 oktober 2018 om 16:00 uur.  De verkoop verloopt o.a. via de website van Andre Rieu. Uitverkocht?Kijk hier.

Zomeravondconcerten Vrijthof Maastricht 2019

De zomeravondconcerten van Rieu en zijn Johan Strauss Orkest trekken jaarlijks vele bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor de traditionele concertreeks wordt het Vrijthof in Maastricht omgetoverd tot romantische concertlocatie.

 

Bron: Andrerieu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.