Kasabian’s Serge Pizzorno met ‘The S.L.P.’-solotour naar Paradiso Noord

Geschreven door op 21 juni 2019 om 16:34
Serge Pizzorno (The S.L.P, Kasabian) (Cropped) - Foto: Antje Naumann (AllSystemsRed) - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

The S.L.P., beter bekend als Serge Pizzorno, komt naar Nederland! De Kasabian-gitarist is in september 2019 te zien in Amsterdam, waar hij een soloshow geeft in Paradiso Noord.

The S.L.P. naar Paradiso Noord

Serge Pizzorno reist onder zijn artiestennaam The S.L.P. af naar Nederland voor een heus soloconcert! Op maandag 16 september 2019 brengt het Kasabian-bandlid zijn gloednieuwe solowerk naar Paradiso Noord. Het concert in de Amsterdamse poptempel staat in het teken van het aankomende debuutalbum van de muzikant, ‘The S.L.P.’.

Ticketverkoop

Kaarten zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 28 juni 2019 om 09:30 uur. De ticketverkoop verloopt via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘The S.L.P.’

Tussen opnames voor zijn band Kasabian door, vond zanger en gitarist Serge Pizzorno in 2019 ineens de tijd een soloplaat te maken. Op vrijdag 30 augustus 2019 verschijnt het album, vernoemd naar zijn artiestennaam. Hierop staan onderwerpen als identiteit, sociale media en de problemen in het digitale tijdperk centraal. In mei 2019 kwam de eerste single uit, getiteld ‘Favourites’. Voor deze track werkte de muzikant samen met rapper Little Simz.

“‘Favourites’ gaat over identiteit in het digitale tijdperk. We leven in een tijd waarin de meeste mensen zich als een ander voordoen door middel van een online persona, en op een of andere manier maakt deze nep-identiteit het moeilijker om dicht bij onszelf te komen”, aldus Pizzorno over zijn nieuwe song.

Benieuwd geworden? Beluister het nummer ‘Favourites’ hier:

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, YouTube, the-slp.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.