Kasabian voor concert naar HMH in 2012

Geschreven door op 29 november 2011 om 15:19
Kasabian (Serge Pizzorno) - Foto: Dorothea Kettler | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Kasabian gaat optreden in Nederland! Op 3 maart 2012 geeft de Britse Band een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Kasabian concert

Op 3 maart 2012 geeft de Britse Band, Kasabian, een concert in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Tickets zijn vanaf vrijdag 2 december 10.00 uur verkrijgbaar bij LiveNation.

Indierockband

De Britse band bestaat uit zanger Tom Meighan, gitarist Segio Pizzorno, bassist Chris Edwards en toetsenist Chris Karloff. Ze combineren elektronische Indie-Rock met ruige zang. De producties van de band worden omschreven als “muziek gemaakt door mensen voor mensen.”

In 2009 brak Kasabian definitief door met hun derde album, ‘West Ryder Pauper Lunatic Asylum’, en bijkomende single ‘Fire’. De plaat werd uitgeroepen tot Best Album op de NME Awards en door Q Magazine. Sindsdien is de band erg populair en hebben ze diverse uitverkochte concerten gegeven.

Wees er aanstaande vrijdag om 10.00 uur dus snel bij om een ticket te bemachtigen! Mocht het uitverkocht zijn dan is een alternatieve optie om Kasabian Tickets te kopen bij een veilige ticketmarktplaats.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.