Guus Meeuwis ook in 2020 door met concerten ‘Groots met een zachte G’

Geschreven door op 6 juni 2019 om 12:13
The Streamers, Oerrock, Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Guus Meeuwis tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits: Shali Blok - ArtiestenNieuws

Als een verrassing zal het nieuws niet meer komen, maar Guus Meeuwis staat ook in 2020 in het Philips Stadion met de vijftiende editie van ‘Groots met een zachte G’.

Guus Meeuwis ook in 2020 in het Philips Stadion

Nog voordat de ‘Groots met een zachte G’-concerten van 2019 begonnen zijn, heeft Guus Meeuwis al plannen voor de editie van 2020. Zo onthulde de zanger dat hij op vrijdag 12 juni 2020 opnieuw op het podium van het Eindhovense Philips Stadion. In de uitzending van RTL Boulevard op woensdag 5 juni, maakte de Brabander bekend dat hij ten minste één optreden geeft. Hier zullen later ongetwijfeld meer shows bijkomen.

Concertkaarten

De ticketverkoop voor de show in 2020 gaat van start op vrijdag 7 juni 2019 om 10:00 uur via GuusMeeuwis.nl.

We gaan er dit jaar weer een onvergetelijk feest van maken bij Groots! En ik kan jullie met trots vertellen dat we dat volgend jaar ook weer gaan doen, voor de 15e keer op rij! Aanstaande vrijdag start om 10.00 uur de verkoop voor vrijdag 12 juni 2020.Ongelooflijk dankbaar voor zo’n geweldig en trouw publiek: geen Groots zonder jullie!

Posted by Guus Meeuwis on Wednesday, 5 June 2019

Vijftien jaar Groots

De zanger blikt in een statement op zijn website en in een Facebook-video terug op veertien jaar ‘Groots met een zachte G’ en belooft dat editie 2020 een bijzondere gaat worden. “Als kind droomde ik er al van ooit te spelen in het Philips Stadion, als voetballer. In 2006 stapte ik voor het eerst het podium op in dit stadion, als zanger! En wat is er veel gebeurd: we hebben feest gevierd, gezongen, gedanst en gesprongen. We hebben gehuild, vrienden gemaakt, maar vooral veel gelachen. Gejuicht om oranje, bijzondere gasten ontvangen en de miljoenste bezoeker groots onthaald. Maar bovenal hebben we veel, heel veel plezier gemaakt met zijn allen! Vijftien jaar, wat een tijd, wat een publiek. En het mooie is, we zijn nog lang niet klaar. Die vijftien jaar gaan we volgend jaar Groots vieren met iedereen”, aldus Meeuwis.

 

Bronnen: Grootsmeteenzachteg.nl, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.