The Streamers ook in 2024 naar GelreDome Arnhem

Geschreven door op 20 oktober 2023 om 11:42
Royal Park Live, The Streamers, Oerrock, Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Guus Meeuwis tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits: Shali Blok - ArtiestenNieuws

The Streamers keren volgend jaar terug in GelreDome! Het gezelschap staat in oktober 2024 opnieuw in het Arnhemse stadion.

The Streamers in 2024 naar GelreDome

The Streamers komen in 2024 opnieuw naar GelreDome! De formatie heeft deze maand al een drietal concerten in het Arnhemse stadion op het programma staan, maar komt volgend jaar oktober gewoon weer terug. The Streamers betreden het podium op zaterdag 18 oktober 2024.

In ieder geval Guus Meeuwis, Frank Lammers, Emma Heesters, Diggy Dex, Claude, Paul de Leeuw, Nick Schilder, Typhoon, Rolf Sanchez, Thomas Acda, VanVelzen, Paul de Munnik, Simon Keizer, Zoë Tauran, Snelle, Danny Vera, Miss Montreal en Flemming zijn al bevestigd voor de editie van volgend jaar.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op zaterdag 21 oktober in de verkoop via de website van The Streamers. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Streamers (@thestreamers)

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.