André Rieu kondigt nieuwe reeks concerten op Vrijthof aan

Geschreven door op 16 oktober 2023 om 13:26
André Rieu - Foto: Christopher Dart (Flickr, CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van André Rieu! De wereldberoemde violist heeft een gloednieuwe reeks concerten op het Vrijthof in Maastricht aangekondigd.

André Rieu kondigt nieuwe concertreeks aan

André Rieu keert in 2024 terug op het Vrijthof in zijn thuisstad Maastricht. De orkestleider kondigde maandag een gloednieuwe reeks concerten aan. De 74-jarige ‘Koning van de Wals’ geeft op 4, 5, 6 en 7 juli 2024 concerten op het plein. De verwachting is dat hier later nog meer shows aan toegevoegd zullen worden. Naast de concerten op het Vrijthof heeft Rieu ook nog een reeks kerstshows in MECC en een nieuwjaarsconcert in de Ziggo Dome op de agenda staan.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op woensdag 18 oktober in de verkoop via de website van de violist. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

YouTube player

 

Bron: Andrerieu.com

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.