Jameszoo en Metropole Orkest openen Amsterdam Dance Event

Geschreven door op 22 juni 2017 om 11:24

Jameszoo en het Metropole Orkest komen samen naar de Melkweg. Hier openen ze het Amsterdam Dance Event met Jameszoo’s album ‘Fool’.

Jameszoo en Metropole orkest openen ADE

Jameszoo en het Metropole Orkest komen samen naar de Melkweg! Hier zullen de muzikanten gezamenlijk het Amsterdam Dance Event openen met een bijzondere uitvoering van Jameszoo’s album ‘Fool’.

Jameszoo zegt er zelf nooit vrede mee gehad te hebben dat zijn album afgerond was. De Brabantse dj is dus meer dan gelukkig om de plaat nogmaals te transformeren. In 2016 bracht hij zijn debuutplaat uit en deze gaat hij nu in een nieuw jasje steken met het Grammy-winnende Metropole Orkest. Het Amsterdam Dance Event loopt van 18 tot 22 oktober. De dj en het orkest treden samen op bij de opening van het event op 18 oktober.

Tickets

Heb jij nog geen tickets voor het Amsterdam Dance Event? Deze kan je hier alsnog kopen. Zijn de tickets inmiddels uitverkocht? Dan kan je het altijd hier nog even proberen.

Metropole Orkest en Henrik Schwarz

Voor het Grammy-winnende orkest is dit optreden niets nieuws, zij openden vorig jaar namelijk ook het event samen met Henrik Schwarz.

Benieuwd naar dit legendarische optreden? Bekijk deze hier:

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.