Singer-songwriter St. Vincent in oktober naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 22 juni 2017 om 11:08

Fans opgelet! St. Vincent komt naar Nederland! De Amerikaanse muzikante is op vrijdag 27 oktober 2017 te zien in TivoliVredenburg.

St. Vincent naar Nederland

Goed nieuws voor alle fans van St. Vincent! De popmuzikante is dit najaar te zien in Utrecht! Op vrijdag 27 oktober 2017 is de zangeres te bewonderen in de Ronda zaal van TivoliVredenburg.

Tickets voor de show

De kaartverkoop start op vrijdag 30 juni 2017. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet (meer) beschikbaar? Dan kun je hier alsnog tickets bemachtigen.

Vijf albums

Annie Clark, zoals de zangeres daadwerkelijk heet, heeft in totaal vijf albums uitgebracht. Het meest recente album van de muzikante is ‘St. Vincent’die in 2014 uitkwam. In 2012 kwam het album ‘Love This Giant’ uit, waar David Byrne aan mee heeft gewerkt.

Clark heeft in het voorprogramma gespeeld van onder andere Arcade Fire. Met Bon Iver heeft de zangeres samengewerkt om een liedje op te nemen en binnenkort is ze dus te zien in TivoliVredenburg!

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.