George Baker verruilt jubileumconcert in Ahoy voor twee shows in Kurhaus

Geschreven door op 2 oktober 2019 om 13:31
George Baker (Foto: Volendam Music bv, Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0)

George Baker staat aan het einde van het jaar niet in Rotterdam Ahoy, maar geeft twee shows in het Kurhaus. De zanger heeft zijn jubileumconcert in Rotterdam verruilt voor twee intieme shows in Scheveningen.

George Baker verruilt Ahoy voor Kurhaus

George Baker kondigde in februari een groot jubileumconcert in Rotterdam Ahoy aan, ter viering van zijn 75ste verjaardag, 50-jarig jubileum en het feit dat hij wereldwijd maar liefst 25 miljoen platen verkocht. Deze show, die nog niet was uitverkocht, is nu echter geannuleerd. In plaats daarvan heeft Baker twee intiemere concerten in het Kurhaus in Scheveningen aangekondigd.

De zanger, bekend van grote hits als ‘Little Green Bag’ en ‘Una Paloma Blanca’, betreedt het Scheveningse podium op vrijdag 27 december en zondag 29 december. Tickets voor het concert in Rotterdam Ahoy zijn niet geldig voor de concerten in het Kurhaus.

Concertkaarten

Tickets voor de nieuwe shows zijn per direct verkrijgbaar via de website van Nationale Theaterkassa. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Ahoy, Nationale Theaterkassa

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.