Serious Request in 2017 naar Apeldoorn

Geschreven door op 6 oktober 2016 om 16:21
Logo 3FM Serious Request

Eind van het jaar staat het Glazen Huis voor Serious Request in Breda, nu is ook de locatie van 2017 bekend gemaakt. In 2017 staat het Glazen Huis in Apeldoorn!

Nieuwe locatie Glazen Huis

Vandaag is bekend gemaakt dat het Glazen Huis voor Serious Request in 2017 in Apeldoorn zal staan. Dit is de allereerste keer dat het Glazen Huis in Gelderland is.

Blije burgemeester

De burgemeester van Apeldoorn werd vanmiddag verrast door 3FM dj Michiel Veenstra. Hij is erg blij met de komst van het Glazen Huis.

Serious Request 2016

Dit jaar staat het Glazen Huis voor de tweede keer in Breda. Er wordt geld ingezameld voor de stille ramp: longontsteking. Elk jaar sterven er 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Dat is 1 persoon per 35 seconden. Je kan ook dit jaar weer zelf in actie komen. Kijk op de site hoe jij kan helpen!

Serious Request 2015

Vorig jaar haalden de dj’s 7.562.985 miljoen euro op voor hulpverlening aan jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. In 2015 zaten Paul, Giel en Domien in het huis. Wie dit jaar het huis in gaan is nog niet bekend, maar als het bekend gemaakt wordt lees je het op onze site.

Bron: 3fm,nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuws