Mandy en Jocelynn hadden een Meet & Greet met Ilse Delange

Geschreven door op 22 september 2017 om 13:00

Dat je favoriete zangeres haar eigen festival ‘Tuckerville’ organiseert, is natuurlijk ontzettend leuk. Maar hoe gaaf is het als je ook nog een Meet & Greet met Ilse Delange krijgt? Het overkwam Mandy en Jocelynn. Zij werden beiden opgegeven door een vriendin. Hoe verloopt zo’n Meet & Greet eigenlijk? Lees het hier:

Meet & Greet met Ilse Delange

Voor fans Mandy en Jocelynn is Ilse Delange meer dan een favoriete zangeres. Beiden hebben een moeilijke periode doorgemaakt. De muziek van Ilse heeft hen destijds geholpen om meer te genieten van het leven. Een Meet & Greet tijdens Tuckerville Festival is dan extra speciaal.

De vriendinnen van Mandy en Jocelynn vonden dat de twee het verdienden om in het zonnetje te worden gezet. Zodoende werden ze met succes opgegeven.

Hoe de meet & Greet is verlopen? Mandy zei er het volgende over: “Ik vond de Meet & Greet heel gaaf! Ilse kwam tegenover mij staan. Ze was erg benieuwd naar wat ik haar wilde vragen. Ook vond Ilse het erg lief toen ik haar mijn cadeautje gaf. Ze was gewoon enorm enthousiast!”

Ilse de Lange - Fotocredits N. Meijer (Wikimedia Commons)

Ilse Delange – Fotocredits Esmee Burgersdijk

Zenuwachtig

Jocelynn had voor de zekerheid haar vragen opgeschreven. “Ik vond het heel speciaal! Ilse is altijd zo lief voor haar fans. Ik had een paar vragen opgeschreven omdat ik in het echt nooit wat weet te zeggen tegen haar. Ik word dan een beetje zenuwachtig. Haha.”

“Ik vond het heel speciaal! Ilse is altijd zo lief voor haar fans”

Op de vraag wat het meest is bijgebleven van de ontmoeting,  zijn ze het unaniem eens. De knuffel van Ilse natuurlijk.

Mandy: “Echt alles is mij bijgebleven, maar ik ga niet alles prijs geven hoor. Wat ik wel kan vertellen is dat JB Meijers de tijd voor mijn vragen nam en niet kon kiezen tussen de verzorgingsproducten die ik aan The Linnets gaf. Ook vond ik het super gaaf dat Ilse mij een dikke knuffel gaf. Wat is Ilse toch een schat!”

Jocelynn had zelfs een brief voor de zangeres: “Toen Ilse aan kwam lopen, herkende ze bijna iedereen. Toen ik haar mijn brief gaf, keek ze heel lief en zei ze dat ze hem in privé ging lezen. Op het einde gaf ik haar een knuffel en toen ging iedereen haar knuffelen. Daarna kwam ze naar mij toe en vroeg ze :” Heb ik jou al gehad? Ach dan doen we het gewoon nog een keer!”

“Ik kan nooit echt goed praten als ik haar zie dus ik heb helemaal niks gevraagd aan Ilse.”

Vragen aan Ilse Delange

Wat voor vragen stel je zodra je idool ineens voor je neus staat?

Mandy: “Natuurlijk heb ik even aan Ilse gevraagd hoe ze het vindt om haar eigen festival te hebben/organiseren. Ook heb ik haar gevraagd of ze de nacht voor Tuckerville nog wel kon slapen, nou dat kon ze wel.”

Jocelynn was iets minder spraakzaam: “Ik kan nooit echt goed praten als ik haar zie dus ik heb helemaal niks gevraagd aan Ilse. Behalve of ze mijn cd kon signeren. Met de andere Linnets heb ik wel hele gesprekken gehad hoor.” Gelukkig heeft de superfan wel een handtekening gescoord. Lees hier hoe de rest van Tuckerville is verlopen.

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Nieuw album Ilse DeLange komt volgende maand uit Nog iets minder dan twee maandjes wachten en dan komt het nieuwe album van Ilse DeLange uit! Wat kunnen we van de plaat verwachten?  Nieuw album Ilse...
EXCLUSIEF: Interview met Sons of Apollo’s Derek Sherinian Met (oud-)bandleden van wereldwijd befaamde bands als Dream Theater, Guns N’ Roses en Mr. Big is Sons of Apollo een van de meest geanticipeerde superg...
Interview: Metalband Hexed behekst luisteraars met positieve spreuken Op zoek naar nieuwe metalmuziek? Wij laten je graag kennis maken met onze laatste muzikale vondst: de Zweedse female-fronted metalband Hexed.Inter...
Ilse DeLange geeft in 2019 eerste show in Ziggo Dome Groot nieuws voor fans van Ilse DeLange! De Twentse zangeres geeft volgend jaar haar grootste show ooit in de Ziggo Dome. Ilse staat in februari 2019 ...
INTERVIEW: Ziggy Splynt deelt tour verhalen en praat over doelen Ziggy Splynt is geselecteerd voor de Popronde! Hoog tijd om eens met de heren van de band, Bart, Wouter, Hugo en Thomas, om de tafel te zitten.I...
Mariah Carey onthult jarenlange strijd met bipolaire stoornis Mariah Carey worstelt al zeventien jaar met een bipolaire stoornis. Deze onthulling deed de zangeres in een interview met People. Mariah Carey h...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu