Mandy en Jocelynn hadden een Meet & Greet met Ilse Delange

Geschreven door op 22 september 2017 om 13:00

Dat je favoriete zangeres haar eigen festival ‘Tuckerville’ organiseert, is natuurlijk ontzettend leuk. Maar hoe gaaf is het als je ook nog een Meet & Greet met Ilse Delange krijgt? Het overkwam Mandy en Jocelynn. Zij werden beiden opgegeven door een vriendin. Hoe verloopt zo’n Meet & Greet eigenlijk? Lees het hier:

Meet & Greet met Ilse Delange

Voor fans Mandy en Jocelynn is Ilse Delange meer dan een favoriete zangeres. Beiden hebben een moeilijke periode doorgemaakt. De muziek van Ilse heeft hen destijds geholpen om meer te genieten van het leven. Een Meet & Greet tijdens Tuckerville Festival is dan extra speciaal.

De vriendinnen van Mandy en Jocelynn vonden dat de twee het verdienden om in het zonnetje te worden gezet. Zodoende werden ze met succes opgegeven.

Hoe de meet & Greet is verlopen? Mandy zei er het volgende over: “Ik vond de Meet & Greet heel gaaf! Ilse kwam tegenover mij staan. Ze was erg benieuwd naar wat ik haar wilde vragen. Ook vond Ilse het erg lief toen ik haar mijn cadeautje gaf. Ze was gewoon enorm enthousiast!”

Ilse de Lange - Fotocredits N. Meijer (Wikimedia Commons)

Ilse Delange – Fotocredits Esmee Burgersdijk

Zenuwachtig

Jocelynn had voor de zekerheid haar vragen opgeschreven. “Ik vond het heel speciaal! Ilse is altijd zo lief voor haar fans. Ik had een paar vragen opgeschreven omdat ik in het echt nooit wat weet te zeggen tegen haar. Ik word dan een beetje zenuwachtig. Haha.”

“Ik vond het heel speciaal! Ilse is altijd zo lief voor haar fans”

Op de vraag wat het meest is bijgebleven van de ontmoeting,  zijn ze het unaniem eens. De knuffel van Ilse natuurlijk.

Mandy: “Echt alles is mij bijgebleven, maar ik ga niet alles prijs geven hoor. Wat ik wel kan vertellen is dat JB Meijers de tijd voor mijn vragen nam en niet kon kiezen tussen de verzorgingsproducten die ik aan The Linnets gaf. Ook vond ik het super gaaf dat Ilse mij een dikke knuffel gaf. Wat is Ilse toch een schat!”

Jocelynn had zelfs een brief voor de zangeres: “Toen Ilse aan kwam lopen, herkende ze bijna iedereen. Toen ik haar mijn brief gaf, keek ze heel lief en zei ze dat ze hem in privé ging lezen. Op het einde gaf ik haar een knuffel en toen ging iedereen haar knuffelen. Daarna kwam ze naar mij toe en vroeg ze :” Heb ik jou al gehad? Ach dan doen we het gewoon nog een keer!”

“Ik kan nooit echt goed praten als ik haar zie dus ik heb helemaal niks gevraagd aan Ilse.”

Vragen aan Ilse Delange

Wat voor vragen stel je zodra je idool ineens voor je neus staat?

Mandy: “Natuurlijk heb ik even aan Ilse gevraagd hoe ze het vindt om haar eigen festival te hebben/organiseren. Ook heb ik haar gevraagd of ze de nacht voor Tuckerville nog wel kon slapen, nou dat kon ze wel.”

Jocelynn was iets minder spraakzaam: “Ik kan nooit echt goed praten als ik haar zie dus ik heb helemaal niks gevraagd aan Ilse. Behalve of ze mijn cd kon signeren. Met de andere Linnets heb ik wel hele gesprekken gehad hoor.” Gelukkig heeft de superfan wel een handtekening gescoord. Lees hier hoe de rest van Tuckerville is verlopen.

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Airbourne begint na Europese tour aan nieuw album Airbourne is momenteel nog druk bezig met een Europese tour, maar duikt daarna terug de studio in! De Australische rockers beginnen binnenkort met het...
Interview: Stupid Bloody Tuesday-frontman Martijn Hoofwijk Artiesten Nieuws was op vrijdag 6 oktober bij de Q-Factory in Amsterdam, waar het sprak met Stupid Bloody Tuesday-frontman Martijn Hoofwijk.Inte...
Interview: Electric Company-frontman Zac Chapman over ‘Sgt. Pepper’ Op vrijdag 6 oktober werd de nieuwe lijn van Liam Gallaghers kledingmerk 'Pretty Green' gepresenteerd in de Q-Factory. Artiesten Nieuws was aanwezig e...
Interview: Anneke van Giersbergen over debuutalbum nieuwe band VUUR Anneke van Giersbergen's VUUR brengt op 20 oktober haar debuutalbum 'In This Moment We Are Free - Cities' uit. Artiesten Nieuws sprak met Anneke over ...
Interview: Opkomend Nederlands YouTube talent, Willford Met een stijgend aantal abonnees op YouTube groeit de muzikale carrière van de 18-jarige Willford razendsnel. Artiestennieuws.nl kreeg de kans om de j...
Interview: I Am Oak over nieuwe EP, blackmetal en dromen Op 29 september brengt I Am Oak zijn nieuwste EP 'Pictures Of The Floating World' uit. Artiesten Nieuws sprak Thijs Kuijken, de man achter de Utrechts...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu