Devin Townsend Project voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 6 juli 2016 om 13:55
Devin Townsend Project - Fotocredits Grywnn - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Devin Townsend Project komt naar Nederland! In maart geeft de Canadese band concerten in 013 in Tilburg en in Melkweg, Amsterdam.

Devin Townsend Project concert

Devin Townsend Project heeft een nieuw album en gaat daarom op tour! In 2017 zijn de muzikanten onder leiding van Devin overal in Europa en de UK te zien. De band sluit de European Tour lekker af in Nederland. Op donderdag 9 maart treden de bandleden op in de Jupiler Zaal 013 in Tilburg en op vrijdag 10 maart in Melkweg The Max in Amsterdam.

De zalen gaan om 19:00 uur open en de aanvang is om 19:30. De Amerikaanse progressive metalband Between The Buried And Me staat als special guest in het voorprogramma en de Noorse progmetalband Leprous als support.

Devin Townsend Project tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 8 juli om 12:00 uur. Tickets voor de shows zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Transcendence

Townsend begon ooit als lid van de band van meestermuzikant Steve Vai en heeft daarmee 5 platen gemaakt. Inmiddels is Devin zelf ook een grote naam in de muziekwereld en heeft hij als soloartiest en als band member maar liefst 23 unieke albums uitgebracht. De muzikale duizendpoot is vele succesvolle bands en projecten begonnen zoals zijn eerste eigen metalband Strapping Young Lad, alternative countrygroep Casualties Of Cool en nu natuurlijk The Project. Op 9 september verschijnt hun nieuwe album ‘Transcendence’. Wat je kan verwachten is nog niet bekend maar het wordt ongetwijfeld weer een masterpiece.

YouTube player

Bron: 013Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.