The Black Crowes met jubileumtour naar AFAS Live

Geschreven door op 3 februari 2020 om 10:47
The Black Crowes - Foto: DickClarkMises [Public domain]

The Black Crowes komen naar Nederland! De Amerikaanse band staat aankomend najaar in AFAS Live ter viering van de dertigste verjaardag van debuutalbum ‘Shake Your Money Maker’.

The Black Crowes naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van The Black Crowes! De band rond de broers Chris en Rich Robinson is terug en reist aankomend najaar naar Amsterdam voor een concert in AFAS Live. De show is onderdeel van de ‘Shake Your Money Maker UK & European Tour’, ter viering van het dertigjarig jubileum van het debuutalbum van de groep.

De formatie, die vorig jaar zijn comeback maakte nadat de gebroeders Robinson eerder nog aangaven nooit meer samen te willen spelen, betreedt het Amsterdamse podium op woensdag 28 oktober 2020. Tijdens de show wordt debuutalbum ‘Shake Your Money Maker’ in zijn geheel gespeeld en komen uiteraard alle hits voorbij.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 7 februari in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.