Kiefer Sutherland brengt ‘Reckless Tour’ naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 19 maart 2018 om 10:45
Kiefer Sutherland naar TivoliVredenburg, Kiefer Sutherland Zuiderpark Live - By Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America (Kiefer Sutherland) [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

Acteur Kiefer Sutherland komt naar Nederland! Deze keer niet vanwege een serie of film, maar om zijn goed in het gehoor liggende countrysong ten gehore te brengen in TivoliVredenburg Utrecht. 

Kiefer Sutherland naar TivoliVredenburg

Kiefer Sutherland, dat is toch een acteur? Ja, dat klopt! Maar Sutherland houdt er ook nog een carrière op na als singer-songwriter. Op 8 juni 2018 speelt de bekende Amerikaan zijn goed in het gehoor liggende countrysongs in TivoliVredenburg Utrecht.

Concertkaarten

Tickets voor Kiefer Sutherland gaan op vrijdag 23 maart in de verkoop en zijn onder verkrijgbaar op de site van Ticketmaster.

Bekend acteur

Kiefer is vooral bekend van zijn acteerwerk. De zoon van acteurlegende Donald Sutherland maakte al jong carrière in de filmwereld en was te zien in hits als Stand By Me‘, ‘Flatliners’ en ‘The Three Musketeers’.  Jonger publiek kent hem vooral als Jack Bauer in de spannende serie24 , op dit moment is Sutherland te zien in de serie ‘Designator Survivor’.

Countrysongs

Dat de acteur ook nog eens muziek maken kan, bewijst hij op zijn debuutalbum ‘Down In A Hole‘. Sutherland gaf de plaat in 2016 uit op het label Ironworks, waar hij mede-eigenaar van is.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.