Symphonica Electronica 2012 Tickets

Geschreven door op 3 februari 2012 om 15:32
BONES, Tabitha, Ruben Schaap, Dutch Eagles, Warhaus, FKJ, Mamas Gun, Ivar Bjørnson & Einar Selvik, Focus, tool - Artiesten Nieuws

Het Utrechtse festival ‘Symphonica Electronica’ doet goede zaken. Al voor het de koude winterperiode in ging waren de early-birdkaarten voor het festival, wat op 12 mei aanstaande gaat plaatsvinden, al volledig uitverkocht.

Daarmee is het jonge festival, wat aankomend jaar pas voor de tweede keer wordt gehouden, nu al bezig met een recordverkoop. Kaarten in de speciale ‘christmas voorverkoop’ met een extra korting, waren in ruim 2 weken tijd uitverkocht.

Voor de vroege vogels onder ons ontstond hetzelfde probleem, de early-bird tickets zijn inmiddels namelijk ook al uitverkocht. Voor een normaal kaartje moet je nu 36 euro neerleggen.

De eerste bevestigingen voor het festival zijn o.a. de Deense producer en dj Trentemoller, de Belgische dj The Magician die wij onder meer kennen van zijn remix van Lykke Li en de Berlijnse producer/dj Dixon. Kaartjes zijn beschikbaar op de officiële website of via de Primera.

Bekijk hier alvast de trailer voor aankomende editie:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws