Cat Power voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 5 april 2017 om 12:29

De Amerikaanse singer-songwriter Cat Power komt naar Nederland! Deze zomer is de zangeres te zien op het podium van de Amsterdamse Paradiso! 

Cat Power

Multi-instrumentalist Cat Power, geboren als Chann Marshall, komt naar Nederland! Op 1 juni betreedt de alleskunner het podium van Paradiso in Amsterdam! Op het podium is de zangers erg onvoorspelbaar, waardoor het een van de meest uitdagende liveacts wordt. In Amsterdam staat ze solo, dit maakt het alleen nog maar mooier!

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 7 april om 10.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Cat Power

In de loop der jaren ontwikkelde Marshall zich enorm op muzikaal vlak. Ze stond bekend om de ruwe, introverte folk- en indierock. Dit is uitgegroeid tot soulvolle, elektronische, melancholische groovepop. De rode draad van de muziek is wel hetzelfde gebleven. De songs zin karaktervol, tekstueel beklemmend, rauw, avontuurlijk en zeker niet gelikt. Het laatste album van de singer-songwriter is Sun uit 2012.

Bron: Paradiso

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Cat Power voor concert naar TivoliVredenburg Utrecht De Amerikaanse singer-songwriter Cat Power komt naar Utrecht! Begin juli komt de zangeres met haar band naar de grote zaal van TivoliVredenburg.Ca...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu