Cat Power voor concert naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 7 maart 2016 om 12:06

De Amerikaanse singer-songwriter Cat Power komt naar Utrecht! Begin juli komt de zangeres met haar band naar de grote zaal van TivoliVredenburg.

Cat Power naar TivoliVredenburg

Op woensdag 6 juli komt de Amerikaanse singer-songwriter Cat Power met haar band naar de grote zaal van TivoliVredenburg Utrecht voor een concert! De kaartverkoop voor het concert gaat op woensdag 9 maart van start om 10:00 uur ’s ochtends via de website van Ticketmaster.

Voor het concert zijn enkel vaste zitplaatsen beschikbaar en het voorprogramma wordt nog bekendgemaakt.

Chan Marshall

De Amerikaanse singer-songwriter Chan Marshall, beter bekend onder haar artiestennaam Cat Power, is een onvoorspelbare artieste: geen twee albums van haar klinken hetzelfde en ook op het podium is het altijd spannend wat er gaat gebeuren.

Marshall staat bekend om haar minimalistische muziek, voor haar spaarzame gitaar- en pianospel en voor haar etherische zang in Zuid-Amerikaanse stijl. Haar meest recente album is Sun, wat alweer vier jaar geleden uitgebracht werd.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.