Madonna bezorgt toyboy een platendeal

Geschreven door op 26 februari 2010 om 18:43
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Wat je moet doen om wereldwijd door te breken? Aanpappen met Madonna! De zangeres heeft ervoor gezorgd dat haar toyboy Jesus een platendeal krijgt.

Madge heeft platenmaatschappij Warner toestemming gegeven om haar hits in advertenties te gebruiken en in ruil daarvoor geeft Warner haar vriendje een platencontract. En dat is niet alles. Madonna regelt natuurlijk alleen de aller beste producers en dj’s, waaronder dj Victor Calderone en betaalt álle kosten voor de productie.

Jesus’ debuutsingle We Come From Light is twee keer opgenomen; op één zingt Madge zelf ook een nootje mee. De track wordt half mei uitgebracht.

Bron: Radio538.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Madonna Nieuws · Nieuws