Fans enthousiast over comeback Madonna

Geschreven door op 18 september 2019 om 17:22
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Madonna is begonnen aan haar nieuwe wereldtournee ‘Madame X’. Bij de aftrap in het intieme Howard Gilman Opera House in Brooklyn waren zo’n 2000 fans aanwezig.

‘Madame X Tour’ van Madonna

Madonna trapte gisteren haar wereldtournee ‘Madame X’ af. Vorige week meldden wij nog dat telefoons tijdens deze tournee verboden zijn. Tijdens de concerten worden dus geen beelden en/of geluidsopnamen gemaakt door het publiek. Dit is Madonna en de fans goed bevallen. Zo schrijft de Queen of Pop op Twitter “Bedankt voor het komen. Ik ben zo blij dat ik eindelijk een publiek heb.” Onder fans is het optreden eveneens goed ontvangen. Één blik op Twitter levert een hoop enthousiaste reacties op waarvan wij hieronder een kleine selectie hebben gemaakt

Waarom mobiele telefoons tijdens de gehele ‘Madame X Tour’ verboden zijn lees je hier!

 

Bron: RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Madonna Nieuws · Nieuws · Roddels