Destiny’s Child weer even bij elkaar voor Mannequin Challenge

Geschreven door op 8 november 2016 om 15:18

Destiny’s Child was weer heel eventjes bij elkaar. Niet voor een een echte reünie, maar voor de nieuwste internethype: de Mannequin Challenge.

Destiny’s Child doet Mannequin Challenge

De drie vrouwen gingen tien jaar geleden uit elkaar, maar zijn altijd goed bevriend gebleven. Dat blijkt ook maar weer nu Kelly Rowland een video op Instagram heeft geplaatst waarin ze samen met Beyoncé en Michelle Williams de Mannequin Challenge doen. Dat is momenteel een grote hype op internet, waarbij een groep mensen in een video probeert zo lang mogelijk stil te staan als paspoppen. Ook Adele plaatste deze week een video waarin ze de ‘challenge’ doet op haar Instagram.

???

Een video die is geplaatst door kellyrowland (@kellyrowland) op

Komt er een reünie?

De video versterkt de geruchten dat er een reünie van de groep aan zit te komen. Zo verscheen er onlangs ook al een Instagram-account van Destiny’s Child, ondanks dat de dames al sinds 2006 uit elkaar zijn. Volgend jaar is het bovendien twintig jaar sinds de oprichting van de meidengroep. In 2013 was er nog een korte reünie, toen Michelle en Kelly bij Beyoncé op het podium verschenen tijdens haar optreden bij de Superbowl.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Destiny's Child Nieuws · Fun Content · Nieuws · Viral