Meer namen voor Eurosonic Noorderslag

Geschreven door op 8 november 2016 om 14:57
The Kik - Foto: Sebastiaan ter Burg - (Bron: Wikimedia Commons)

Er waren al wat namen aangekondigd, maar vandaag zijn er nog meer namen toegevoegd aan de line-up voor Eurosonic Noorderslag.

Eurosonic line-up

Na de al aangekondigde namen heeft de organisatie van Eurosonic Noorderslag vandaag nieuwe namen voor de line-up bekendgemaakt. Onder andere Blaudzun, Jonna Fraser, Ronnie Flex en The Kik behoren tot de 84 namen die vandaag bekend zijn gemaakt. Ook de Belgische band Bazart en de Britse singer-songwriter JP Cooper zijn aanwezig.

Kaarten Eurosonic

Kaarten voor Noorderslag (14 januari) zijn al uitverkocht. Kaarten voor Eurosonic  (11, 12, 13 januari) zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Eurosonic Noorderslag

Voor studenten is nu ook het YUNG! ticket in het leven geroepen. Jongeren tot 18 jaar krijgen met dit ticket flinke korting.

Eurosonic Noorderslag

In Groningen ontdek je tussen 11 en 14 januari de nieuwste acts. Misschien zie je enkele artiesten die zomer wel terug op een groot festival! Tijdens Eurosonic (11 t/m 13 januari) treden de muzikanten op in de Oosterpoort in Groningen. Noorderslag op 14 januari wordt gezien als graadmeter voor Nederlandse muziek. Op deze avond worden ook de European Border Breakers Awards, de European Festival Awards, de Pop Media Prijs en de Nederlandse Popprijs uitgereikt.

Bekijk hier de trailer voor Eurosonic Noorderslag 2017:

YouTube player

Bron: Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws