The Streamers spelen in september voor publiek in Olympisch Stadion

Geschreven door op 8 maart 2022 om 11:56
Royal Park Live, The Streamers, Oerrock, Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Guus Meeuwis tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits: Shali Blok - ArtiestenNieuws

The Streamers komen naar het Olympisch Stadion! Het optreden in Amsterdam wordt de eerste keer dat de groep voor publiek optreedt.

The Streamers naar Olympisch Stadion

Gelegenheidsband The Streamers werd tijdens de coronalockdown opgericht om samen via live streams verschillende concerten te geven. Later dit jaar staat de groep voor het eerst voor een echt publiek. The Streamers komen op zaterdag 17 september naar het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Tijdens het 2,5 uur durende concert zal de band in volledige bezetting optreden. Niemand minder dan Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Acda & De Munnik, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw, Emma Heesters en Frank Lammers zijn dus van de partij. Daarnaast kondigt de groep op een later moment nog meer gastartiesten aan.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op zaterdag 12 maart om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van The Streamers.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Streamers (@thelivestreamers)

 

Bron: Thestreamers

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.