Of Monsters And Men brengt ‘Fever Dream Tour’ naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 6 juni 2019 om 11:12
Of Monsters And Men - Fotocredits: Drew de F Fawkes - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Of Monsters And Men komt naar Utrecht voor een exclusieve Nederlandse show! In november 2019 staat de IJslandse band op de bühne van poppodium TivoliVredenburg.

Of Monsters And Men naar TivoliVredenburg

In het najaar van 2019 krijgen fans van Of Monsters And Men de kans om de band live te zien! De formatie reist op woensdag 6 november 2019 af naar TivoliVredenburg in het kader van de ‘Fever Dream Tour’. Deze concertreeks staat in het teken van het aankomende derde album van het vijftal, dat vanaf juli 2019 in de schappen ligt. Naast tracks van de nieuwe plaat brengt de indieband deze avond ongetwijfeld het succesvolle ‘Little Talks’ ten gehore.

Concertkaarten

Tickets voor de exclusieve show zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 14 juni 2019 om 10:00 via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Fever Dream’

Op vrijdag 26 juli verschijnt het nieuwe, langverwachte album van de IJslandse groep. ‘Fever Dream’ is het tweede studioalbum van de formatie sinds debuutplaat ‘My Head Is An Animal’, waarmee het vijftal in 2012 enorm succesvol was. De nummers ‘Little Talks’, ‘Dirty Paws’ en ‘Mountain Sound’ zijn allemaal te vinden op ditzelfde album. Of Monsters And Men heeft echter meer te bieden dan een handvol hits. Onlangs bracht de groep de eerste single van het aankomende ‘Fever Dream‘ uit. De track ‘Alligator’ is hier alvast te beluisteren:

YouTube player

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.