Katy Perry aankomende zomer terug met nieuw album ‘Witness’!

Geschreven door op 16 mei 2017 om 16:34
top 10 celebrity fights - Katy Perry - Foto: Joella Marano | Flickr (CC BY-SA 2.0)

Katy Perry komt met een nieuw album! Al eerder bracht de zangeres nieuwe muziek uit in samenwerking met Migos en Skip Marley. Nu kondigt de zangeres haar vierde plaat aan.

Katy Perry – ‘Witness’

Yes! Katy Perry komt eindelijk met een nieuw album! Het Amerikaanse online muziekmagazine Billboard laat weten dat de nieuwe plaat van het popidool Witness’ heet en op 9 juni uitkomt. In het bijbehorende persbericht wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht:

“Witness reflecteert  de veranderingen in haar leven en de wereld om haar heen. Op het album staan liedjes die uitdagen en inspireren.”

Tracklist

De volledige tracklist is nog niet bekend, maar hits als ‘Chained to the rhythm’ en ‘Bon Appétit’ blijken alvast succesvol! Ook zijn er al twee namen van andere nummers bevestigd voor het album, namelijk ‘Bigger Than Me’ en ‘Swish Swish’.

Bon Appétit

Op vrijdag 12 mei bracht de popster de videoclip van haar single ‘Bon Appétit‘ uit. Ben jij benieuwd naar de clip van het bijzondere nummer? Bekijk dan nu de video van single ‘Bon appétit‘:

Noord-Amerikaanse tour

Naast een nieuw album kondigt Katy ook een tour aan waarbij ze van augustus tot februari door Amerika toert. Bij een concertkaartje van de zangeres ontvangen fans een kopie van ‘Witness’. Daarnaast gaat er voor elk kaartje een dollar naar de Boys & Girls clubs van Amerika’. Dit is een organisatie die zorgt voor naschoolse activiteiten voor kinderen.

Het is nog niet bekend of en wanneer de zangeres op tour naar Europese komt.

Bron: Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.