Drugsdealer opgepakt voor verkoop vervuilde drugs aan rapper Mac Miller

Geschreven door op 5 september 2019 om 14:39
Mac Miller - Foto: Nicolas Völcker - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Drugsdealer Cameron Pettit (28) is aangehouden voor de verkoop van vervuilde drugs. De verdachte zou rapper Mac Miller met fentanyl vervuilde oxycodonpillen hebben verkocht. Dat gebeurde zo’n twee dagen voordat de rapper overleed aan een overdosis, dat meldt The New York Times. 

Overlijden Mac Miller

Hollywood Hills inwoner Cameron Pettit (28) is gisteren opgepakt voor het verkopen van drugs, dat meldt  The New York Times. De verdachte zou Miller oxycodonpillen, cocaïne en Xanax hebben geven, maar in plaats van ‘normale’ oxycodonpillen kreeg de 26-jarige artiest met fentanyl vervuilde pillen.

De verkoop vond twee dagen voordat de artiest overleed aan een overdosis plaats. In het bloed van Mac werd onder de andere fentanyl gevonden. Uit autopsie bleek dat fentanyl in combinatie met cocaïne en alcohol een dodelijke cocktail is geweest voor de rapper. Autoriteiten vonden de drugs van de verdachte bij Miller thuis, ook was er bewijs dat de verdachte bij het huis van de artiest is geweest. Een paar uur na Mac’s dood stuurde de verdachte naar een vriend het volgende: “Most likely I will die in jail”. In de aanklacht staat niks over de dood van Mac Miller, de verkoop van drugs is momenteel de enige reden voor zijn aanhouding.

Mac Miller’s korte carrière

Mac Miller, geboren als Malcolm James McCormick, overleed 7 september 2018 op 26-jarige leeftijd. In zijn korte carrière bracht hij elf mixtapes, twee ep’s, 4 albums en 2 live-albums uit. Miller staat erom bekend dat hij in zijn muziek nooit één, maar altijd meerdere stijlen met elkaar wist te verbinden.

De Amerikaan wordt door velen gezien als een van de meest talentvolle rappers van zijn generatie. Kort voor zijn overlijden bracht de artiest zijn laatste album ‘Swimming’ uit. In het album, maar ook in eerder werk, spreekt de artiest openhartig over zijn drank- en drugsmisbruik en mentale problemen. De drank- en drugsverslaving zou ook een van de redenen achter de breuk met Ariana Grande, een half jaar voor zijn overlijden, zijn geweest.

 

Bron: New York Times en NOS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Mac Miller Nieuws · Nieuws