Kings Of Leon gaat halfjaar uit elkaar

Geschreven door op 3 november 2011 om 15:46
Kings of Leon - Fotocredits Ceedub13 - Flickr (CC BY 2.0)

De rockband Kings Of Leon heeft aangekondigd dat ze na hun Australische tour in november voor een half jaar zullen stoppen.

Kings Of Leon break

Het loopt al langere tijd niet lekker met de band. Afgelopen jaar moest de drummer Nathan een schouderoperatie ondergaan en de zanger Caleb had stemproblemen. Hierdoor moest de rockband de Australische tour verzetten en de Amerikaanse tour annuleren. Daarnaast gaan er geruchten rond dat de bandleden het onderling niet goed meer met elkaar kunnen vinden.

Kings Of Leon werd in 2000 opgericht door de drie broers Caleb, Jared, Nathan Followill en hun neef Matthew Followill. Sinds 2000 heeft de rockband vijf albums uitgebracht en grote hits gescoord als ‘Use Somebody‘, ‘Mollys Chambers’, ‘The Bucket’ en ‘Sex on Fire’.

De rockgroep geeft aan dat de pauze van een halfjaar de band goed zal doen. “Het is belangrijk voor ons om even een ‘normaal’ leven te kunnen leiden. Na een halfjaar gaan we gewoon weer verder, fans hoeven dus niet bang te zijn dat de ‘break’ definitief is”, aldus zanger Caleb.

Sex On Fire

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Kings of Leon Nieuws · Nieuws