Kings of Leon en Snow Patrol samen naar Zuiderpark

Geschreven door op 10 december 2019 om 10:21
Kings of Leon Evenemententerrein Weert, Kings of Leon - Raph_PH [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)]

Twee grote rockbands komen aankomende zomer samen naar Den Haag! Kings of Leon en Snow Patrol geven in juni 2020 een grote show in het Zuiderpark.

Kings of Leon en Snow Patrol naar Den Haag

Niet één, maar twee grote bands komen volgend jaar samen naar Nederland! Southernrockband Kings of Leon en indierockband Snow Patrol reizen in de zomer van 2020 naar Den Haag voor een gezamenlijke show in het Zuiderpark. Beide bands spelen op vrijdag 26 juni 2020 een volledige show in het Haagse park. Fans kunnen zich opmaken voor een avond vol wereldhits als ‘Sex On Fire’, ‘Use Somebody’‘Run’ en natuurlijk ‘Chasing Cars’.

Concertkaarten

Tickets voor het grote concert gaan op vrijdag 13 december in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier!

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.