Michael Bublé betaalde een hoop geld voor produceren eerste nummers

Geschreven door op 31 oktober 2016 om 12:25
Michael Bublé heeft aan het begin van zijn carrieré zijn producent 100.000 dollar per nummer moeten betalen. Dit met de reden dat de producent niet enthousiast genoeg was over de samenwerking.

Michael Bublé in samenwerking met David Foster

Michael Bublé wilde dat zijn muziek geproduceerd werd door David Foster, die eerder samenwerkte met grootheden als Whitney Houston. Ondanks dat hij talent zag bij Bublé, had hij het idee dat zijn muziek nooit zou gaan verkopen.

Om die reden wilde Foster dat de zanger hem 100.000 dollar per liedje betaalde. Uiteindelijk heeft Bublé inversteerders gevonden en is hij de samenwerking aangegaan met de Canadese producer. “Daarna zette hij me de deur uit met het idee dat hij mij nooit meer zou zien”, aldus Bublé. Dit vertelde hij in een interview met de BBC.

Michael Bublé

Michael Steven Bublé is 41 jaar oud en woonachtig in zowel Canada als Italië. Wereldwijd heeft hij miljoenen albums verkocht. Op jonge leeftijd luisterde de bekende zanger veelvuldig naar de jazz-muziek van zijn grootvader. Michael beschouwde hem in zijn jeugd als zijn grootste vriend.

Nieuw album Nobody But Me

Bublés nieuwe album Nobody But Me is onlangs uitgebracht. Het album bestaat uit 10 tracks en is een prachtige collectie popnummers. Nobody But Me kan je o.a. hier bestellen.

Bron: NU.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Michael Bublé Nieuws · Nieuws