Nieuwe cabaretshow Philippe Geubels in Nederlandse theater

Geschreven door op 11 mei 2016 om 15:00
Philippe Geubels - Fotocredits Voka Kamer van Koophandel Limburg (Wikimedia Commons)

Na twee jaar televisiewerk in binnen-en buitenland is Philippe Geubels terug in het theater met zijn nieuwe cabaretshow: Bedankt Voor Alles. De speeldata zijn inmiddels bekend.

Philippe Geubels - Fotocredits Voka Kamer van Koophandel Limburg (Wikimedia Commons)

Philippe Geubels – Fotocredits Voka Kamer van Koophandel Limburg (Wikimedia Commons)

Nieuwe cabaretshow Philippe Geubels

Gisteren kondigde Geubels aan dat hij zijn publiek wil bedanken met bier. De cabaretier zit alweer tien jaar in het vak. Daarom komt hij naar België en Nederland met zijn gloednieuwe show: Bedankt Voor Alles.

Speellijst en tickets

De locaties waar de komiek op de planken staat zijn inmiddels bekend. Tickets zijn reeds in de verkoop gegaan. De online kaartverkoop verloopt onder andere via de sites van de theaters.

Wil je weten of Philippe Geubels ook naar het theater bij jou in de buurt komt? Bekijk dan het opverzicht met beschikbare speeldata.

Bedankt Voor Alles

Geubels’ nieuwe show gaat in september 2016 in België in première. Een maand later staat de cabaretier op de bühne van de Nederlandse theaters. In zijn nieuwe voorstelling heeft Geubels het onder andere over vriendelijkheid:

“Als bijvoorbeeld iemand voor het zebrapad stopt om u over te laten, dan moet hij dat, dat is de wet. Maar het kan geen kwaad om even je hand op te steken en dank u te zeggen.” Aldus Geubels

Philippe Geubels

Het is alweer 10 jaar geleden dat Philippe Geubels voor het eerst op een comedy-podium stond. Niet lang daarna volgde zijn stormachtige doorbraak in België.

Vier jaar geleden bracht de Vlaming zijn droge humor naar Nederland met een show speciaal voor Hollanders: Made In Belgium. Dit betekende in no-time zijn doorbraak in Nederland.

 

TIP: Met steevast uitverkochte shows in binnen-en buitenland worden fans aangeraden om niet te lang te wachten met het reserveren van tickets voor de nieuwe cabaretshow Philippe Geubels.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.