K3-lied maakte Studio 100 baas Gert Verhulst geil

Geschreven door op 20 december 2018 om 12:09
Gert Verhulst - Credits: Mitch S. - Bron: Wikiportret (CC BY 3.0)

Dat Gert Verhulst blij werd van K3 is allang geen geheim meer. In een interview bekende de baas van Studio 100 wel erg blij te worden van één bepaald nummer van de meidengroep…

Gert Verhulst geil door K3-lied

Tijdens het programma ‘Gert Last Year’ deed Gert Verhulst een nogal opmerkelijke uitspraak. Co-host James Cooke zette het nummer ‘Honingbeer‘ van K3 op, dat de baas van Studio 100 meteen herkende. “Ik vond dat vroeger zo wat een geil liedje, eigenlijk.” vertelt Verhulst. De andere gasten aan de tafel vallen stil. Gert vult deze stilte op door zich te verklaren: “Ja maar ja… Jij bent mijn grote lieve honingbeer met een laagje chocolade. Mmm… Ik draai je naar links en ik draai je naar rechts. Ik weet niet waar ik beginnen moet.

Bekijk hier het fragment terug:

Beluister hier het nummer ‘Honingbeer‘, afkomstig van het album ‘Tele-Romeo‘:

Gert Verhulst en K3

De muziek was niet het enige van K3 waar Gertje opgewonden van raakte. Zo kwam er in 2005 naar buiten dat hij een relatie had met K3’tje Karen Damen. Dit liep op de klippen, maar in 2012 verloor de Vlaming opnieuw zijn hart aan een K3-lid. Een halfjaar lang is Josje Huisman de liefde van Verhulst geweest.

Over die relatie vertelde de ondernemer tegen het Vlaamse blad TV Familie: “Op dat moment was dat wat ik dacht dat ik moest doen. En ja, het was toevallig opnieuw met iemand van K3. Hoe erg was het niet geweest als ik de signalen van mijn hart had genegeerd, uit angst voor wat mensen zouden kunnen zeggen?”

In het bloed

Vallen voor de K3’tjes zit in het bloed bij de familie Verhulst. Zo heeft de zoon van Gert Verhulst, Viktor, tweeënhalf jaar een relatie gehad met K3-zangeres Marthe De Pillecyn.

 

Bron: Televizier, Vier.be, Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · K3 Nieuws · Nieuws · Roddels · WTF