Ibrahim Maalouf met ‘S3NS Tour’ naar Paradiso en TivoliVredenburg

Geschreven door op 29 mei 2019 om 11:30
Ibrahim Maalouf - Fotocredits: Thesupermat - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

In het najaar van 2019 reist Ibrahim Maalouf af naar Nederland! De trompettist geeft een tweetal shows in de Amsterdamse Paradiso en TivoliVredenburg te Utrecht als onderdeel van de ‘S3NS Tour’.

Ibrahim Maalouf naar Paradiso en TivoliVredenburg

Ibrahim Maalouf komt naar Nederland voor twee concerten! Op zondag 10 november 2019 betreedt de artiest het podium van de Grote Zaal in Paradiso te Amsterdam. De volgende dag, op maandag 11 november 2019, is de trompettist te zien in zaal Ronda van de Utrechtse TivoliVredenburg. De optredens maken deel uit van de ‘S3NS Tour’, de concertreeks die in het teken staat van ‘S3NS’, het aankomende studioalbum van de jazzmuzikant. Deze verschijnt in september 2019. Tijdens de show brengt de artiest onder andere tracks van de nieuwe plaat ten gehore, bijgestaan door een vijftienkoppige band.

Concertkaarten

De verkoop loopt via Ticketmaster. Kaarten voor het concert in Paradiso zijn reeds te verkrijgen. Tickets voor de show in TivoliVredenburg zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 31 mei 2019. Uitverkocht? Kijk hier.

Veelzijdig

De Frans-Libanese trompettist is een van de grootste jazzmuzikanten van dit moment. De stijl van de achtendertigjarige artiest is te omschrijven als een combinatie van jazz, Arabische en klassieke muziek. Op zijn aankomende album bewijst de muzikant wederom veelzijdig te zijn. De plaat ‘S3NS’  is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse en Afro-Caribische cultuur.

Benieuwd geworden naar de sound van Maalouf? Beluister hier het nummer ‘Beirut’:

 

Bronnen: Paradiso, TivoliVredenburg, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...