Voorverkoop Coldplay concert in Ahoy uitverkocht!

Geschreven door op 22 september 2011 om 10:15
Chris Martin (Coldplay) - Fotocredits: Raph_PH - Flickr (CC BY 2.0)

De exclusieve voorverkoop van Coldplay Tickets nu al uitverkocht. veel fans hebben snel geprofiteerd van de exclusieve voorverkoop.

De Speciale Presale voor Coldplay tickets was om 9.00 begonnen en is binnen een uur al uitverkocht! De populariteit van Coldplay is hiermee weer bewezen.

Is het jou niet gelukt om een ticket te bemachtigen in de voorverkoop? Wees gerust want morgen om 9.00 start de reguliere verkoop! Je hebt dus nog de kans om via Live Nation het concert in de Ahoy bij te wonen. Hou Artiestennieuws.nl goed in de gaten voor laatste updates over de beschikbaarheid van Coldplay tickets.

Wil je niet wachten op de reguliere verkoop? Dan kan je tickets kopen via bij de online ticket vergelijker BestelTickets.com. Als je bij de ticketverkoper Viagogo bestelt via Artiestennieuws.nl krijg je nu 5% korting, gebruik hiervoor kortingscode: VG5KORTING. Vergelijk hier alle vertrouwelijke ticketmarktplaatsen die Coldplay tickets aanbieden.

Scientist (Live)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws