Coldplay keert terug naar Johan Cruijff ArenA

Geschreven door op 18 augustus 2022 om 8:34
Coldplay - Foto: Frank Schwichtenberg [Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0 (https-::creativecommons.org:licenses:by-sa:4.0)]

Coldplay keert naar alle waarschijnlijkheid terug in de Johan Cruijff ArenA! De band hint in zijn nieuwste muziekvideo naar een optreden in het Amsterdamse stadion.

Coldplay terug in Johan Cruijff ArenA

Coldplay bracht woensdag de videoclip voor zijn nieuwe single ‘Humankind’ uit en deed daarin een verrassende aankondiging. De band hint in de video naar een concert in de Johan Cruijff ArenA. De Britten waren in 2016 voor het laatst in het Amsterdamse stadion te vinden.

In het eerste deel van de clip komen verschillende steden zoals Barcelona en Milaan voorbij. Na ongeveer een halve minuut is een taxi in beeld te zien, met daarop “Amsterdam”. Daarnaast zijn er in de rechter bovenhoek van de video verschillende blauwe symbolen te zien. De symbolen blijken geheimtaal te zijn en wie de tekst vertaalt, leest ‘Johan Cruijff ArenA’. De exacte datum voor de show(s) en informatie over de kaartverkoop is voorlopig nog niet bekend.

De “Amsterdamse taxi” komt na 31 seconden in de videoclip voorbij:

YouTube player

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.