Extra concert voor The Dixie Chicks aangekondigd

Geschreven door op 19 juni 2015 om 16:00
Dixie Chicks (Martie Maguire en Emily Robison - Fotocredits David Brown - Wiklimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

The Dixie Chicks hebben zojuist een extra concert  in de Heineken Music Hall aangekondigd. Het extra optreden is per direct in de verkoop gegaan.

Vanmorgen ging het eerste concert van de Amerikaanse countryband in de voorverkoop via Ticketmaster. De kaartverkoop voor het concert van 20 april in de HMH in Amsterdam begon om 10:00 uur. Binnen enkele minuten was dit concert volledig uitverkocht.

Dixie Chicks Tickets

Zojuist hebben de Dixie Chicks extra concert aangekondigd. Het extra concert zal plaatsvinden op dinsdag 19 april 2016 in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Tickets zijn vanaf nu te koop via Ticketmaster. Is je favoriete plek of datum uitverkocht? Neem dan even een kijkje bij Topticketshop. Hier kun je op dit moment ook nog Premium seats (vooraan bij het podium) reserveren. Ook zijn hier nog tickets voor het concert van 20 april beschikbaar. Wees er snel bij, want de belangstelling naar concertkaarten is groot.

The Dixie Chicks in de Heineken Music Hall

Het is de eerste keer dat de populaire band naar Nederland komt met een eigen concert. Op 19 en 20 april staan The Dixie Chicks in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De concerten beginnen beiden om 20:00 uur.

YouTube player

 

Dixie Chicks

The Dixie Chicks is een populaire Amerkaanse Countryband. De band bestaat uit de zussen Martie Erwin Maguire en Emily Erwin Robison, en leadzangeres Natalie Maines. De Chicks zijn o.a. bekend van de hits “There’s Your Trouble”, Not Ready To Make Nice” en “Wide Open Spaces”.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.