The Chicks kondigen concert in Ziggo Dome aan

Geschreven door op 14 februari 2023 om 16:30
The Chicks - Foto: JD Lasica (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

The Chicks komen naar Nederland! De Amerikaanse countryband reist aankomende zomer naar Amsterdam voor een show in de Ziggo Dome.

The Chicks aankomende zomer naar Ziggo Dome

Countrysensatie The Chicks komt in juni naar de Ziggo Dome! De groep, tot 2020 bekend onder de naam Dixie Chicks, groeide de afgelopen decennia uit tot een van de meest invloedrijke namen binnen het countrygenre. Het trio bestaande uit Natalie Maines, Martie Maguire en Emily Strayer betreedt het Amsterdamse podium op vrijdag 23 juni 2023. Special guest bij de show is niemand minder dan Maren Morris.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 17 februari 2023 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plek bij de show!

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.