WIN: 3×2 kaarten voor Richard Groenendijk in Utrecht

Geschreven door op 6 december 2016 om 12:28
Richard Groenendijk - Foto: Dik Nicolai - (Bron: Wikimedia Commons)

Op woensdag 7 december staat cabaretier Richard Groenendijk in de Stadsschouwburg in Utrecht met een muzikale voorstelling! Wij mogen 3×2 kaarten weggeven!

Richard Groenendijk in Utrecht- winactie

Woensdag 7 december staat Richard met zijn alter ego Jopie Parlevliet op het podium van de Stadsschouwburg in Utrecht. De show maakt onderdeel uit van de nieuwe reeks theater voorstellingen: Midden in de Winternacht. Samen met een zevenkoppige band brengt Richard een ode aan iedereen die hem heeft geïnspireerd.

“Het wordt geen kerstshow à la Jingle Bells en White Christmas, al vertel ik genoeg hilarische verhalen over de feestmaanden.”

Wij mogen 3×2 kaarten weggeven voor deze feelgoodvoorstelling! Wil jij er graag bij zijn? Tag iemand die je graag mee wilt nemen in de comments en wie weet win jij kaarten voor de voorstelling van morgen! De winnaars worden op woensdagochtend (7 december) om 10.00 uur bekend gemaakt!

[fbcomments url=”” width=”600″ count=”on” num=”50″ countmsg=”potentiële winnaars. Tag iemand met wie jij naar Richard Groenendijk wilt gaan. Wie weet kunnen jullie straks samen naar de show!”]

Kaarten voor de Midden in de Winternacht show

Wil je zeker zijn van kaarten voor deze unieke show? Kaarten zijn uiteraard ook gewoon nog verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Stadsschouwburg Utrecht

Secundair:

Topticketshop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.