Jennifer Lopez heeft trouwplannen met jongere vriendje

Geschreven door op 4 mei 2012 om 16:18
Jennifer Lopez - Foto: Ana Carolina Kley Vita - Flickr (CC BY 2.0)

Zangeres en actrice Jennifer Lopez, alias J. Lo, schijnt trouwplannen te hebben met haar Casper Smart! Dat meldt althans US Weekly, die bronnen zou hebben rondom de wereldberoemde ster en haar jonge vriendje.

Volgens het royaltyblad zouden de twee namelijk praktisch al samenwonen, en hier zou bijkomen dat de twee dolgelukkig met elkaar zijn.

Het is blijkbaar zelfs zo erg dat de twee elkaar teveel ‘zouden gaan missen’ als J. Lo binnenkort op tournee gaat met Enrique Iglesias, vandaar dat zowel Smart als de twee kinderen van ‘Jenny From The Block’ mee op tournee zouden gaan vanaf het begin van deze zomer.

J. Lo en haar vriendje leerde elkaar vorig jaar kennen, als danser kwam de 25-jarige in contact met de megaster en ontstond er een relatie kort na de scheiding met Marc Anthony, waarmee Lopez al haar derde huwelijk liet ontbinden. Volgens vrienden dichtbij het stel is J. Lo ervan overtuigd dat ”zij zeker altijd bij Casper wil blijven”.

Het verschil tussen haar huidige relatie en haar vorige met Anthony is dat zij het nu voor het zeggen heeft, want met een leeftijdsverschil van 17 jaar zal zij de dominante zijn in hun relatie. Niet voor niets noemt de media haar vriendje dan ook een typische ‘toyboy’.

 

Overzicht van Jennifer Lopez Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Jennifer Lopez Nieuws · Nieuws · Roddels